În Japonia, kanbin se referă la oala care este folosită pentru a fierbe sake. Iwachu s-a inspirat din această oală pentru designul ceainicului Kanbin, un frumos Teainic din fontă prelata împodobit cu motivul tradițional cu puncte mari „Chu Arare”, un clasic Nanbu Tekki. Emailat pentru a prepara toate tipurile de ceai și pentru a le păstra la cald fără teama de rugină, acest frumos ceainic plat este o frumusețe japoneză pură.
Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare
Material : Fontă emailată
Producător : Iwachu
Origine: Iwate – Japonia
Capacitate : 500ml (0,5L) – 2 până la 5 căni în funcție de capacitate
Culoare: Negru
Model: Kanbin
Filtrul : Oțel inoxidabil, detașabil
Îngrijirea unui ceainic din fontă
Îngrijirea unui ceainic din fontă
Descoperă mai multe:
Teainic din fontă smălțuită
Fierul turnat, ideal pentru a stoca rapid căldura și a o elibera armonios.
Înveliș de smalț în interior, perfect sigur pentru sănătatea dumneavoastră.
Teainic japonez Iwachu
Care ceainic Iwachu este fabricat în Japonia și poartă sigiliul lor care garantează calitatea superioară.
Proces de fabricație de aproximativ 3 săptămâni:
Pregătirea matrițelor
Coplarea fierului lichid
- .
Modelurile interioare/exterioare sparte, ceainicul curățat
Marginile egale tăiate cu șlefuitorul
- ./p>
Emulsionat la interior / vopsit la exterior
Culoarea în exces îndepărtată, vopseaua patinată cu o cârpă uscată
Control de calitate în fiecare etapă și înainte de ambalare.
Teainic din fontă pe ce foc?”
Este un TEATRU din fontă, nu un ceainic, nu este destinat contactului direct cu sursa de căldură. Stratul de smalț va rezista căldurii mai departe de un aragaz de ceainic.
Dacă stratul de smalț se deteriorează (utilizare greșită), fonta ceainicului este de o calitate impecabilă. Particulele de fier susceptibile de a intra în contact cu apa în absența smalțului și de a fi absorbite de organismul nostru sunt inofensive pentru sănătate.
Filtru detașabil din oțel inoxidabil
Adecvat pentru toate infuziile. Totuși, limitați cea de fructe acide care ar putea deteriora smalțul pe termen lung.
Prima utilizare a ceainicului:
Răcoriți-l de 3-4 ori cu apă clocotită. Ștergeți exteriorul și interiorul cu o cârpă uscată.
Utilizarea ceainicului din fontă:
IMPORTANT: Nu încălziți apa direct în ceainicul din fontă. NU este COMPATIBIL cu cuptorul cu microunde sau mașina de spălat vase. Nu folosiți detergent.
1) Fierbeți apă (cratiță/bucătar)
2) Turnați puțină apă clocotită în ceainic, agitați ușor (apa intră în contact cu părțile laterale).
3) Aruncați apa
Acest lucru se face înainte de a pune frunzele de ceai, astfel încât acestea să beneficieze de o ușoară căldură umedă.
4) Aduceți apa (ideal filtrată sau cu conținut scăzut de minerale) la temperatura dorită (în funcție de ceaiul care se prepară)
5) Puneți frunzele de ceai ( 2 până la 2,5 g, aproximativ o lingură pe ceașcă) în filtrul care se va pune în ceainic. Se toarnă apa
6) Se infuzează pentru timpul corespunzător (în funcție de ceaiul preparat)
7) Se scoate infuzorul, se servește