Ceaiul frumos, luxul și ceaiul voluptuos se invită la masa dvs. cu acest Oigen Teapot din fontă smălțuită. Motivul Hada de pe corpul său din fontă de calitate se îmbină elegant cu florile de cireș aurii, pictate delicat manual pe capacul din porțelan. Acesta este un ceainic de top, născut din talentele combinate ale Oigen, una dintre cele mai vechi turnătorii din Japonia și Nishikawa, specialiști în ceramică kiyomizu de calitate superioară din Kyoto.
Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare
Material : Ceainic din fontă emailată, capac din porțelan
Producător : Oigen
Origine: Kyoto – Japonia
Capacitate : 900ml (0,9L) – de la 3 la 9 căni în funcție de capacitate
Dimensiuni: 21 x 18 x 16cm
Greutate: 1.9kg
Culoare: maro închis, capac alb și auriu
Model: Floare de cireș aurie – Colecția Kumo – T. Nishikawa & Co
Filtrul : Infuzor cu coș din oțel inoxidabil, detașabil
Întreținerea ceainicului de fontă
Descoperă mai multe:
Teainic din fontă smălțuită
Fiertă de fontă, ideal pentru a stoca rapid căldura și a o elibera armonios. Interiorul emailat, perfect sigur pentru sănătatea dumneavoastră.
Teaină din fontă Oigen
Fondată în 1852, Oigen este unul dintre cei mai vechi (și mai renumiți) producători de ceainice din fontă din Japonia. Fiecare ceainic este realizat dintr-o matriță ceramică unică, care este modelată manual și distrusă după ce ceainicul a fost fabricat. Foarte rezistente, ceainicele Oigen au avantajul de a păstra ceaiul cald timp îndelungat datorită calității fontei folosite.
Care ceainic Oigen este fabricat manual în Japonia în mod tradițional, în timpul unui proces care durează aproximativ 3 săptămâni, și poartă sigiliul lor care garantează calitatea superioară.
Cuprinsul de porțelan al ceainicului din fier turnat
Stilul de pictură ceramică de pe acest capac se numește „kakizume”, care se referă la un porțelan acoperit cu modele delicate, desenate. Această tehnică necesită un nivel ridicat de măiestrie și o cantitate enormă de muncă, dar lucrările strălucitoare, realizate de meșteri pricepuți care i-au stăpânit subtilitatea, întruchipează tradiția japoneză a vesela Kiyomizu.
Teainic de Kyoto
Kiyomizu-Yaki (清水焼) este un tip de veselă Kyō provenită în mod tradițional din districtul Gojōzaka, în apropiere de templul Kiyomizu din Kyoto. Această ceramică de înaltă calitate, care combină fermitatea și lejeritatea, vă va oferi ani întregi de experiențe satisfăcătoare. Iar ca și cadou, va fi o bijuterie de un rafinament rar.
Teaină din fontă, pe ce foc?
Acest produs este o ceainărie din fontă (nu un ceainic). Trebuie evitat contactul direct cu sursa de căldură Smalțul va rezista în siguranță la o căldură mai blândă, mai îndepărtată, prin intermediul unui agazin pentru ceainic.
Dacă stratul de smalț se deteriorează (utilizare necorespunzătoare), fonta este de o calitate ireproșabilă. Particulele de fier susceptibile de a intra în contact cu apa în absența smalțului și de a fi absorbite de organismul nostru sunt inofensive pentru sănătate.
Filtru detașabil din oțel inoxidabil
Potrivit pentru toate infuziile. Limitați-le pe cele din fructe acide care ar deteriora smalțul pe termen lung.
Prima utilizare a ceainicului:
Rezolvați-l de 3-4 ori cu apă clocotită. Ștergeți exteriorul și interiorul cu o cârpă uscată.
Utilizarea ceainicului din fontă:
IMPORTANT: Nu încălziți apa direct în ceainic. NU ESTE COMPATIBIL cu cuptorul cu microunde sau mașina de spălat vase. Nu folosiți detergent.
1) Fierbeți apa (cratiță/ceainic)
2) Turnați puțină apă clocotită în ceainic, scuturați ușor (apa intră în contact cu pereții).
3) Aruncați apa
Operațiune efectuată înainte de a pune frunzele de ceai, acestea beneficiază astfel de o ușoară căldură umedă.
4) Aduceți apa (ideal filtrată sau cu conținut scăzut de minerale) la temperatura dorită (în funcție de ceaiul care se prepară)
5) Puneți frunzele ( 2 până la 2,5g, aproximativ o lingură pe ceașcă) în infuzorul așezat în ceainic. Turnați apa
6) Infuzați pentru timpul corespunzător (în funcție de ceaiul preparat)
7) Scoateți infuzorul, serviți
.