Houzan Sawa Ceainic japonez din porțelan 300ml

542.00lei

Superb ceainic japonez din porțelan alb cu capac roșu aprins. Acesta este un model realizat manual de la Shigaraki din Japonia, o fuziune reușită de shiboridashi și Yokode Kyusu.

Houzan Sawa Ceainic japonez din porțelan 300ml
Houzan Sawa Ceainic japonez din porțelan 300ml
Houzan Sawa Ceainic japonez din porțelan 300ml
Houzan Sawa Ceainic japonez din porțelan 300ml
Houzan Sawa Ceainic japonez din porțelan 300ml

Jucă cartea contrastului cu acest superb ceainic din porțelan japonez Japanese Porcelain Teapot alb și capacul său roșu aprins. Este un model artizanal realizat manual în Shigaraki, Japonia, o fuziune reușită între shiboridashi și Yokode Kyusu. O adevărată minune pentru savurarea tuturor tipurilor de ceai datorită ceramicii fără memorie, dar mai ales potrivită pentru ceaiurile verzi prețioase, cum ar fi gyokuro, datorită deschiderii sale largi de sus.

Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare

Material : Faianță – ceramică – porțelan

Origine : Japonia

Tip : Fuziune între Shiboridashi (ceainic fără filtru sau mâner) și Yokode Kyusu (ceainic cu mâner lateral)

Contenit : 300ml (0.3L)

Culoare : Alb și roșu

Filtrul : crestături în ceainic la gura de vărsare + capacul care acționează ca un filtru

Autor : Houzan Sawa

Descoperă mai multe:

Kyusu

Kyusu este numele dat ceainicului tradițional japonez. Fabricat cel mai adesea din teracotă, acesta este în general de capacitate mică și se pretează foarte bine la consumul de ceai în infuzii multiple. 

Shiboridashi

Echivalentul japonez al gaiwan-ului

Este un recipient de infuzare de volum mic .al cărui  capac este folosit pentru a> închide frunzele în momentul turnării. O deschidere generoasă permite frunzelor de ceai să se extindă complet.

Utilizarea utilizării shiboridashi se potrivește .ceaiurilor fragile  cum ar fi ceaiul verde, ceaiul verde timpuriu, ceaiul alb, ceaiul galben. Este ideal pentru ceaiurile prețioase cu frunze lungi, cum ar fi temomicha (ceai verde japonez rulat manual) sau gyokuro, un ceai verde japonez delicat de chihlimbar. Denumit „Precious Dew” sau „Dew Pearl”, ceaiul de umbră este produs atunci când, cu 3 săptămâni înainte de recoltare, tufele de ceai sunt lipsite de lumină pentru a încuraja dezvoltarea aromei umami.

Houzan Sawa Ceainic japonez din porțelan 300ml
Houzan Sawa Ceainic japonez din porțelan 300ml

542.00lei

542.00lei