Teainic Iwachu Teapot Red lucrat manual în Japonia emailat pentru a prepara toate ceaiurile și infuziile fără a amesteca aromele sau a rugini. Acest ceainic din fontă decorat cu o reprezentare japoneză a valului combină calitate, versatilitate, eleganță, longevitate.
Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare
Material : Fontă emailată
Origine: Origine: Morioka – Japonia
Producător : Iwachu
Capacitate : 650ml (0,65L) – de la 2 la 6 căni
Culoare: Roșu auriu
Model: Nami
Filtru : Oțel inoxidabil, detașabil
Îngrijirea unui ceainic din fontă
Îngrijirea unui ceainic din fontă
Descoperă mai multe:
Teainic din fontă smălțuită
Rezervă de smalț pe interior, perfect sigură pentru sănătatea ta.
Fierul turnat, ideal pentru a stoca rapid căldura și a o elibera armonios.
Teainiere japoneze Iwachu
Care ceainic Iwachu este fabricat în Japonia și poartă sigiliul lor care garantează calitatea superioară.
Proces de fabricație de aproximativ 3 săptămâni:
Pregătirea matrițelor
Coplarea fierului lichid
- .
Modelurile interioare/exterioare sparte, ceainicul curățat
Marginile egale tăiate cu șlefuitorul
- ./p>
Emulsionat la interior / vopsit la exterior
Culoarea în exces îndepărtată, vopseaua patinată cu o cârpă uscată
Control de calitate în fiecare etapă și înainte de ambalare.
Teainic japonez din fontă roșu
Culoarea ceainicului dvs. va evolua în timp, patina unică garantând autenticitatea acestuia.
Partea superioară este decorată cu motivul Nami, o reprezentare a valului în cultura japoneză.
Teainic din fontă pe ce foc?”
Este un TEAPOT din fontă și nu un ceainic. Nu este destinat să fie în contact direct cu sursa de căldură. Stratul de email va putea rezista fără probleme la o sursă de căldură mai îndepărtată, cum ar fi un agaz de ceainic, fără probleme.
Dacă stratul de smalț ar fi deteriorat (utilizare greșită), fonta ceainicului este de o calitate impecabilă. Orice particule de fier care ar putea intra în contact cu apa în absența smalțului și ar putea fi absorbite de organismul nostru sunt inofensive pentru sănătate.
Filtrul detașabil din oțel inoxidabil
Adecvat pentru toate tipurile de infuzii. Totuși, limitați infuzia de fructe acide, care ar putea deteriora smalțul pe termen lung.
Prima utilizare a ceainicului:
Răcoriți-l de 3-4 ori cu apă clocotită. Ștergeți exteriorul și interiorul cu o cârpă uscată.
Utilizarea ceainicului din fontă:
IMPORTANT: Nu încălziți apa direct în ceainicul din fontă. NU este COMPATIBIL cu cuptorul cu microunde sau mașina de spălat vase. Nu folosiți detergent.
1) Fierbeți apă (cratiță/bucătar)
2) Turnați puțină apă clocotită în ceainic, agitați ușor (apa intră în contact cu pereții).
3) Aruncați apa
Acest lucru se face înainte de a pune frunzele de ceai, astfel încât acestea să beneficieze de o ușoară căldură umedă.
4) Aduceți apa (ideal filtrată sau cu conținut scăzut de minerale) la temperatura dorită (în funcție de ceaiul care se prepară)
5) Puneți frunzele de ceai ( 2 până la 2,5 g, aproximativ o lingură pe ceașcă) în filtrul care se va pune în ceainic. Se toarnă apa
6) Se infuzează pentru timpul corespunzător (în funcție de ceaiul preparat)
7) Se scoate infuzorul, se savurează
.