Autentic Ceainic din fontă japoneză Iwachu de culoare verde, rezultat al expertizei de un secol a celui mai important producător de ceainice din fontă din Japonia.Cu modelul său de păianjen perfect executat, cu fonta sa emailată de cea mai bună calitate, acest ceainic nu este un ceainic, dar va excela în prepararea infuziilor dumneavoastră pe care le va menține calde pentru o perioadă lungă de timp.
Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare
Materiale: Material: Fontă emailată
Producător : Iwachu
Origine : Morioka – Japonia
Capacitate : 600ml (0,6L) – 2 până la 6 căni în funcție de capacitatea lor
Culoare :Verde și auriu
Model : Arare
Filtrul : Infuzor cu coș din oțel inoxidabil, detașabil
Întreținerea unui ceainic din fontă
Descoperă mai multe:
Teainic din fontă smălțuită
Fiertă de fontă, ideal pentru a stoca rapid căldura și a o elibera armonios. Interiorul emailat, perfect sigur pentru sănătatea dumneavoastră.
Teaină japoneză Iwachu
Care ceainic Iwachu este fabricat în Japonia și poartă sigiliul lor care garantează calitatea superioară.
Proces de fabricație de aproximativ 3 săptămâni:
Pregătirea matrițelor
Coplarea fierului lichid
- .
Modelurile interioare/exterioare sparte, ceainicul curățat
Borduri egale tăiate cu șlefuitorul
- ./p>
Emulsionat la interior / vopsit la exterior
Culoarea în exces îndepărtată, vopseaua patinată cu o cârpă uscată
Control de calitate în fiecare etapă și înainte de ambalare.
Teainic din fontă Arare
Motivul Arare înseamnă „grindină” în japoneză. Punctele sunt create cu minuțiozitate manual în matriță.
Culoarea acestui ceainic din fontă verde va evolua în timp, o patină unică garantând autenticitatea și longevitatea sa.
Ceainic din fontă pe ce foc?”
Este un ceainic din fontă (nu un ceainic) care nu este destinat să fie în contact direct cu sursa de căldură. Smalțul va rezista în siguranță la căldură la o distanță mai mare, prin intermediul unui agaz de ceainic.
În cazul în care stratul de smalț se deteriorează (utilizare greșită), fonta este de o calitate impecabilă. Particulele de fier susceptibile de a intra în contact cu apa în absența smalțului și de a fi absorbite de organismul nostru sunt inofensive pentru sănătate.
Filtru detașabil din oțel inoxidabil
Potrivit pentru toate infuziile. Limitați-le pe cele din fructe acide care ar deteriora smalțul pe termen lung.
Prima utilizare a ceainicului:
Rezolvați-l de 3-4 ori cu apă clocotită. Ștergeți exteriorul și interiorul cu o cârpă uscată.
Utilizarea ceainicului din fontă:
IMPORTANT: Nu încălziți apa direct în ceainic. NU este COMPATIBIL cu cuptorul cu microunde sau mașina de spălat vase. Nu folosiți detergent.
1) Fierbeți apa (cratiță/ceainic)
2) Turnați puțină apă clocotită în ceainic, scuturați-l ușor (apa intră în contact cu pereții).
3) Aruncați apa
Operațiune efectuată înainte de a pune înăuntru frunzele de ceai, acestea beneficiază astfel de o ușoară căldură umedă.
4) Aduceți apa (ideal filtrată sau cu conținut scăzut de minerale) la temperatura dorită (în funcție de ceaiul care se prepară)
5) Puneți frunzele ( 2 până la 2,5 g, aproximativ o lingură pe ceașcă) în infuzorul așezat în ceainic. Turnați apa
6) Infuzați pentru timpul corespunzător (în funcție de ceaiul preparat)
7) Scoateți infuzorul, savurați