Acest autentic Teainic japonez din fontă Iwachu este rezultatul unei meșteșuguri vechi de un secol de la cel mai important producător de ceainice din fontă din Japonia. Modelul său arare este cel mai popular dintre modele, iar culoarea sa roșie vibrantă este superbă. Un ceainic din fontă emailată, nu are memorie și este ideal pentru toate tipurile de ceai. Capacitatea sa mică îl face să fie la îndemână și ușor, așa că va merge peste tot cu dumneavoastră!
Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare
Material : Fontă emailată
Producător : Iwachu
Origine: Morioka – Japonia
Dimensiuni: 320ml (0.32L) – 1 până la 3 căni în funcție de capacitate
Culoare: Roșu
Model : Kanbin
Filtrul: Infuzor cu coș din oțel inoxidabil, detașabil
Întreținerea unui ceainic din fontă
Descoperă mai multe:
Teainic din fontă smălțuită
Înveliș interior emailat, perfect sigur pentru sănătatea ta.
Fierul turnat, ideal pentru a stoca rapid căldura și a o elibera armonios.
Teainic japonez Iwachu
Care ceainic Iwachu este fabricat în Japonia și poartă sigiliul lor care garantează calitatea superioară.
Proces de fabricație de aproximativ 3 săptămâni:
Pregătirea matrițelor
Coplarea fierului lichid
- .
Modelurile interioare/exterioare sparte, ceainicul curățat
Marginile egale tăiate cu șlefuitorul
- ./p>
Emulsionat la interior / vopsit la exterior
Culoarea în exces îndepărtată, vopseaua patinată cu o cârpă uscată
Control de calitate în fiecare etapă și înainte de ambalare.
Ceainic din fontă roșie
Culoarea ceainicului dvs. din fontă va evolua în timp (se va întuneca), un fenomen normal și natural
.br>
Chu Arare Ceainic din fontă
Chu Arare este o variantă mai mult distanțată a celebrului punct Arare, care înseamnă „grindină” în japoneză.
Ceainic din fontă pe ce foc?
Este un ceainic din fontă (nu un ceainic) care nu este destinat să fie în contact direct cu sursa de căldură. Smalțul va putea suporta fără impedimente o căldură mai îndepărtată, prin intermediul unui aragaz pentru ceainic.
Dacă stratul de smalț ar fi deteriorat (utilizare necorespunzătoare), fonta este de o calitate impecabilă. Particulele de fier susceptibile de a intra în contact cu apa în absența smalțului și de a fi absorbite de organismul nostru sunt inofensive pentru sănătate.
Filtru detașabil din oțel inoxidabil
Potrivit pentru toate infuziile. Limitați-le pe cele din fructe acide care ar deteriora smalțul pe termen lung.
Prima utilizare a ceainicului:
Rezolvați-l de 3-4 ori cu apă clocotită. Ștergeți exteriorul și interiorul cu o cârpă uscată.
Utilizarea ceainicului din fontă:
IMPORTANT: Nu încălziți apa direct în ceainic. NU este COMPATIBIL cu cuptorul cu microunde sau mașina de spălat vase. Nu folosiți detergent.
1) Fierbeți apa (cratiță/ceainic)
2) Turnați puțină apă clocotită în ceainic, scuturați-l ușor (apa intră în contact cu pereții).
3) Aruncați apa
Operațiune efectuată înainte de a pune înăuntru frunzele de ceai, acestea beneficiază astfel de o ușoară căldură umedă.
4) Aduceți apa (ideal filtrată sau cu conținut scăzut de minerale) la temperatura dorită (în funcție de ceaiul care se prepară)
5) Puneți frunzele ( 2 până la 2,5 g, aproximativ o lingură pe ceașcă) în infuzorul așezat în ceainic. Turnați apa
6) Infuzați pentru timpul corespunzător (în funcție de ceaiul preparat)
7) Scoateți infuzorul, savurați