Celebrul, legendarul, realizat de cel mai important producător japonez de ceainice din fontă, acesta este ceainicul din fontă Iwachu Arare Cast Iron Teapot. Un ceainic din fontă smălțuită de mare capacitate realizat de adevărați meșteri japonezi, un titlu prestigios greu de obținut, rodul unei experiențe de peste 10 ani. Bine îngrijit, acest ceainic din fontă de calitate va dura o viață întreagă.
Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare
Material : Fontă smălțuită
Producător : Iwachu
Origine: Morioka – Japonia
Capacitate: 900ml (0,9L) – 3 până la 10 căni în funcție de capacitate
Culoare : Negru
Model : Arare
Filtrul : Infuzor cu coș din oțel inoxidabil, detașabil
Întreținerea unui ceainic din fontă
Întreținerea unui ceainic din fontă
Descoperă mai multe:
Ceainic din fontă smălțuită
Ceainic acoperit cu un strat interior de smalț, perfect sigur pentru sănătatea ta.
Fierul turnat, ideal pentru a stoca rapid căldura și a o elibera armonios.
Teainic japonez Iwachu
Care ceainic Iwachu este fabricat în Japonia și poartă sigiliul lor care garantează calitatea superioară.
Proces de fabricație de aproximativ 3 săptămâni:
Pregătirea matrițelor
Coplarea fierului lichid
- .
Modelurile interioare/exterioare sparte, ceainicul curățat
Marginile egale tăiate cu șlefuitorul
- ./p>
Emulsionat la interior / vopsit la exterior
Culoarea în exces îndepărtată, vopseaua patinată cu o cârpă uscată
Control de calitate în fiecare etapă și înainte de ambalare.
Teainic din fontă Arare
Motivul de pe acest ceainic se numește Arare, care înseamnă „grindină” în japoneză. Punctele sunt create cu minuțiozitate manual în matrița folosită pentru fabricarea lui.
Ceainic din fontă pe ce foc?
Este un ceainic din fontă (nu un ceainic) care nu este destinat să fie în contact direct cu sursa de căldură. Smalțul va putea suporta fără impedimente o căldură mai îndepărtată, prin intermediul unui agazin pentru ceainic.
Dacă stratul de smalț se deteriorează (utilizare greșită), fonta este de o calitate ireproșabilă. Particulele de fier susceptibile de a intra în contact cu apa în absența smalțului și de a fi absorbite de organismul nostru sunt inofensive pentru sănătate.
Filtru detașabil din oțel inoxidabil
Potrivit pentru toate infuziile. Limitați-le pe cele din fructe acide care ar deteriora smalțul pe termen lung.
Prima utilizare a ceainicului:
Rezolvați-l de 3-4 ori cu apă clocotită. Ștergeți exteriorul și interiorul cu o cârpă uscată.
Utilizarea ceainicului din fontă:
IMPORTANT: Nu încălziți apa direct în ceainic. NU este COMPATIBIL cu cuptorul cu microunde sau mașina de spălat vase. Nu folosiți detergent.
1) Fierbeți apa (cratiță/ceainic)
2) Turnați puțină apă clocotită în ceainic, scuturați-l ușor (apa intră în contact cu pereții).
3) Aruncați apa
Operațiune efectuată înainte de a pune frunzele de ceai, acestea beneficiază astfel de o ușoară căldură umedă.
4) Aduceți apa (ideal filtrată sau cu conținut scăzut de minerale) la temperatura dorită (în funcție de ceaiul care se prepară)
5) Puneți frunzele ( 2 până la 2,5g, aproximativ o lingură pe ceașcă) în infuzorul așezat în ceainic. Turnați apa
6) Infuzați pentru timpul corespunzător (în funcție de ceaiul preparat)
7) Scoateți infuzorul, savurați