Acest Craft Teapot este o adevărată mică bijuterie. Când este în lumină, pare că strălucește de aur. Acesta este efectul ușor magic al emailului „teadust„, din familia de emailuri Tenmoku, care înseamnă „noapte înstelată”. Adăugarea de talc, dolomită și magneziu în rețetă face posibil, atunci când sunt îndeplinite condițiile de ardere potrivite, să se obțină acest efect absolut superb. Acest shiboridashi este un model unic realizat de meșterul olar Marcel Karcher în Germania.
Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare
Material : Gresie – ceramică – gresie interioară smălțuită
Stil: japonez, tip Shiboridashi (fără mâner)
Origine: Germania
Contenit: 110ml (0.11L)
Dimensiuni: D=11 cm, H=5 cm
Culoare: Galben și negru
Filtru: gresie, striații în fața gurii de scurgere + capacul servește ca filtru
Fabricant: Fabricat integral manual
Artist: Marcel Karcher
Află mai multe :
Shiboridashi
Acesta este un obiect de infuzie de volum mic al cărui capac este folosit pentru a bloca frunzele atunci când se toarnă. O deschidere generoasă permite frunzelor de ceai să se extindă pe deplin.
Shiboridashi este ideal pentru ceaiuri delicate, cum ar fi ceaiul verde, ceaiul verde timpuriu, ceaiul alb și ceaiul galben. Este ideal pentru ceaiurile prețioase cu frunze lungi, cum ar fi temomicha (ceai verde japonez rulat manual) sau gyokuro, un ceai verde delicat de umbră japonez. Denumit „Precious Dew” sau „Dew Pearl”, ceaiul umber este produs atunci când, cu 3 săptămâni înainte de recoltare, tufele de ceai sunt private de lumină pentru a încuraja dezvoltarea aromei umami.
Teainic Marcel Karcher
Este un ceainic modelat manual, într-o manieră artizanală. Fiecare este unic.
Cuprinsul capacului ceainicului este măsurat și modelat cu mare precizie pentru a se asigura că se potrivește corect.
Marcel Karcher este un băutor de ceai, fotograf și ceramist. Originar din München, Germania, pasiunea sa pentru tot ceea ce înseamnă ceai l-a determinat să călătorească timp de mai multe luni între India și China pe traseul ceaiului și să învețe olăritul, specializându-se în veselă în jurul ceaiului.
Anii de experiență ai lui Marcel i-au permis să atingă un nivel foarte ridicat de calitate pentru ceainicele sale, care sunt adevărate opere de artă și instrumente de înaltă performanță.