Set de ceai tradițional japonez 260ml

771.00lei

Acesta este un superb serviciu de ceai tradițional japonez fabricat în Japonia, care cuprinde un shiboridashi (ceainic fără mâner), un ulcior, 3 cești și un suport pentru ceai.

Set de ceai tradițional japonez 260ml
Set de ceai tradițional japonez 260ml
Set de ceai tradițional japonez 260ml
Set de ceai tradițional japonez 260ml
Set de ceai tradițional japonez 260ml

Iată un superb Set de ceai japonez tradițional alcătuit dintr-un kyusu mare de tip shiboridashi (ceainic fără mâner al cărui capac servește drept filtru) și un ulcior asortat. Ulciorul este foarte util pentru că vă permite să goliți rapid conținutul ceainicului dintr-o singură dată. În acest fel, evitați amărăciunea asociată cu o infuzie prea lungă și, de asemenea, puteți amesteca 2 infuzii succesive și distribui o infuzie uniformă diferiților oaspeți, dacă este necesar. Acest set de ceai artizanal a fost realizat în Shigaraki, unul dintre cele 6 „cuptoare vechi” din Japonia. Un set de 3 cești mici asortate este disponibil separat, ca opțiune.

Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare

Material : Gresie – ceramică – interior de gresie smălțuită

Stil: Japonez, tip Shiboridashi

Origine: Shigaraki – Japonia

Capacitate aproximativă: Ceainic 260ml (0,26L) – Ceainic 360ml (0,36L) – Cană 50ml

Culoare:  exterior negru și gri, interior gri deschis

Filtru: striații în ceainic la gura de scurgere + capacul servește ca filtru

Autor: Houzan Sawa

Care piesă este unică și poate diferi ușor de fotografii

Descoperă mai multe :

Shiboridashi : Echivalentul japonez al gaiwan-ului

Este un recipient de preparare a berii de volum mic al cărui nbsp;acoperișul închide frunzele când se toarnă. O deschidere generoasă permite frunzelor de ceai să se extindă complet.

Utilizarea de shiboridashi  se va potrivi .ceaiurilor fragile  cum ar fi ceaiul verde, ceaiul verde timpuriu, ceaiul alb, ceaiul galben. Este ideal pentru ceaiurile prețioase cu frunze lungi, cum ar fi temomicha (ceai verde japonez rulat manual) sau gyokuro, un ceai verde delicat de chihlimbar japonez. Denumit „Precious Dew” sau „Dew Pearl”, ceaiul de umbră este produs atunci când, cu 3 săptămâni înainte de recoltare, tufele de ceai sunt lipsite de lumină pentru a încuraja dezvoltarea aromei umami.

Set de ceai tradițional japonez 260ml
Set de ceai tradițional japonez 260ml

771.00lei

771.00lei