Iată un superb Set de ceai japonez tradițional alcătuit dintr-un kyusu mare de tip shiboridashi (ceainic fără mâner al cărui capac servește drept filtru) și un ulcior asortat. Ulciorul este foarte util pentru că vă permite să goliți rapid conținutul ceainicului dintr-o singură dată. În acest fel, evitați amărăciunea asociată cu o infuzie prea lungă și, de asemenea, puteți amesteca 2 infuzii succesive și distribui o infuzie uniformă diferiților oaspeți, dacă este necesar. Acest set de ceai artizanal a fost realizat în Shigaraki, unul dintre cele 6 „cuptoare vechi” din Japonia. Un set de 3 cești mici asortate este disponibil separat, ca opțiune.
Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare
Material : Gresie – ceramică – interior de gresie smălțuită
Stil: Japonez, tip Shiboridashi
Origine: Shigaraki – Japonia
Capacitate aproximativă: Ceainic 260ml (0,26L) – Ceainic 360ml (0,36L) – Cană 50ml
Culoare: exterior negru și gri, interior gri deschis
Filtru: striații în ceainic la gura de scurgere + capacul servește ca filtru
Autor: Houzan Sawa
Care piesă este unică și poate diferi ușor de fotografii
Descoperă mai multe :
Shiboridashi : Echivalentul japonez al gaiwan-ului
Este un recipient de preparare a berii de volum mic al cărui nbsp;acoperișul închide frunzele când se toarnă. O deschidere generoasă permite frunzelor de ceai să se extindă complet.
Utilizarea de shiboridashi se va potrivi .ceaiurilor fragile cum ar fi ceaiul verde, ceaiul verde timpuriu, ceaiul alb, ceaiul galben. Este ideal pentru ceaiurile prețioase cu frunze lungi, cum ar fi temomicha (ceai verde japonez rulat manual) sau gyokuro, un ceai verde delicat de chihlimbar japonez. Denumit „Precious Dew” sau „Dew Pearl”, ceaiul de umbră este produs atunci când, cu 3 săptămâni înainte de recoltare, tufele de ceai sunt lipsite de lumină pentru a încuraja dezvoltarea aromei umami.