Ceainic din porțelan Gaiwan 150ml

393.00lei

Un delicios ceainic Gaiwan din porțelan, un obiect de zi cu zi fără memorie, pentru a vă putea savura toate ceaiurile ca sute de milioane de chinezi.

Ceainic din porțelan Gaiwan 150ml
Ceainic din porțelan Gaiwan 150ml
Ceainic din porțelan Gaiwan 150ml
Ceainic din porțelan Gaiwan 150ml
Ceainic din porțelan Gaiwan 150ml

Încântător Teainic de porțelan numit Gaiwan, un obiect de zi cu zi pentru a vă savura ceaiul ca milioane de chinezi, într-o versiune de lux. Porțelanul, un material fără memorie, vă permite să folosiți gaiwan-ul pentru toate tipurile de ceai. Un obiect de artă magnific, împodobit cu faimosul Oraș Interzis din Beijing, disponibil în 2 culori, la fel ca și ceașca și ulciorul asortate.

Material : Teracotta – Ceramică – Porțelan

Origine : China

Contenit : Gaiwan 150ml (0.15L) – Pichet 200ml – Tasse 100ml

Dimensiuni : voir foto

Culoare : Alb sau Albastru, motive aurii

Fără filtru: capacul servește drept filtru

Livrare 3 până la 4 săptămâni

Învață ușor cum să folosești un gaiwan

 

Află mai multe despre produs:

Gaiwan: recipient mic pentru prepararea ceaiului.

Teapot însemnând „bol cu capac” în chineză. Folosit în China încă din timpul dinastiei Ching (1644-1912). Un gaiwan (pronunțat gaïwan) este suficient de mic pentru a fi apucat într-o singură mână.

Vantajele unui gaiwan

Un gaiwan permite ca frunzele de ceai să fie reinfuzate de mai multe ori.

Perfect pentru infuzii multiple, cel mai adesea pentru ceaiurile oolong, verde, alb și pu erh. Ceaiurile negre („ceaiuri roșii” în China) au mai puține șanse de a-și păstra aroma în timpul infuziilor multiple.

Un gaiwan vă permite să controlați infuzia.

Pe măsură ce frunzele plutesc liber în gaiwan, le puteți admira eliberându-și aroma și puteți judeca mai bine când să opriți infuzia.

Utilizarea gaiwan-ului

Punerea frunzelor de ceai în bol.

Cantitatea variază în funcție de tăria ceaiului, de mărimea gaiwan-ului, de gusturile personale. În general, folosiți mai mult decât într-un ceainic și preparați pentru mai puțin timp.

Adaugați apa fierbinte

Temperatura lui nbsp;variază în funcție de tipul de ceai. Folosiți capacul pentru a amesteca frunzele.

Repoziționați capacul pe ceașcă

când infuzia este terminată (între 10 secunde și câteva minute). Înclinați capacul astfel încât să fie ușor strâmbat. Ar trebui să existe o deschidere suficient de mare pentru a permite scurgerea apei, suficient de mică pentru a împiedica frunzele să scape.

Țineți Gaiwan-ul.

Experimentați pentru a găsi metoda care vi se pare cea mai naturală. Încercați să vă folosiți degetul mare și degetul mijlociu pentru a ține marginea evazată a vasului. Apoi folosiți degetul arătător, sau articulația indexului, pentru a ține capacul ferm în poziție. Vă veți arde degetele o dată sau de două ori înainte de a reuși, este normal!

Versați ceaiul din gaiwan într-o ceașcă.

Țineți gaiwan-ul ferm, înclinați-l spre ceașcă sau spre o carafă dacă doriți să serviți mai multe persoane cu o infuzie uniformă. Faceți acest lucru cu încredere, ceaiul se va turna ușor. Dați câteva scuturări ferme ale gaiwan-ului pentru a vă asigura că a ieșit tot lichidul. Dacă lăsați ceai în el, acesta va continua să se infuzeze și va avea un gust amar.

Când sunteți gata, adăugați apă fierbinte și infuzați din nou frunzele.

Ceainic din porțelan Gaiwan 150ml
Ceainic din porțelan Gaiwan 150ml

393.00lei

393.00lei