Ceainic din fontă Nambu Tekki Iwachu Nanbu Arare 1L

1,138.00lei

Acest ceainic din fontă este THE Iwachu Nambu Tekki Arare. Un ceainic din fontă smălțuită fabricat în Japonia, cu o capacitate mare și o calitate excepțională.

Ceainic din fontă Nambu Tekki Iwachu Nanbu Arare 1L
Ceainic din fontă Nambu Tekki Iwachu Nanbu Arare 1L
Ceainic din fontă Nambu Tekki Iwachu Nanbu Arare 1L
Ceainic din fontă Nambu Tekki Iwachu Nanbu Arare 1L
Ceainic din fontă Nambu Tekki Iwachu Nanbu Arare 1L

Acest ceainic din fontă este ceainicul Iwachu Nambu Tekki prin excelență. Este un ceainic din fontă emailată, fabricat în Japonia, cu o capacitate mare și o calitate excepțională, împodobit cu faimosul motiv arare și realizat de artizani japonezi autentici din turnătoria Iwachu. Titlul de meșter este o distincție prestigioasă obținută după 10 până la 15 ani de experiență și pregătire. Culoarea cafea și aurie a acestui kyusu tetsubin îi conferă un stil antic modern și atemporal. A top-of-the-range teapot.

Livrare rapidă în Franța – 3 până la 5 zile lucrătoare

Material : Fontă emailată

Fabricant : Iwachu

Origine : Morioka – Japonia

Capacitate : aproximativ 1000ml (1L) – 4 până la 10 căni în funcție de capacitatea lor

Culoare :Maro antic și auriu

Model : Nanbu Arare

Filtrul : Infuzor cu coș din oțel inoxidabil, detașabil

Întreținerea unui ceainic din fontă

Descoperă mai multe:

Teainic din fontă smălțuită

Fiertă de fontă, ideal pentru a stoca rapid căldura și a o elibera armonios.

Înveliș interior emailat, perfect sigur pentru sănătatea dumneavoastră.

Nanbu-Tekki

Nanbu-Tekki este numele dat obiectelor din fontă Nanbu (南部鉄器). Realizate pentru prima dată în secolul al XVII-lea, când meșteșugari din Kyoto au fost invitați la Morioka, în prefectura Iwate. De atunci, Nanbu-Tekkis au fost considerate cele mai bune produse din fontă din Japonia. Abilitățile maeștrilor au fost transmise din generație în generație.

Tehnica Kamayaki

Fierul turnat, care este bogat în fier, este în mod normal predispus la rugină (chūtetsu, 鋳鉄). Datorită arderii la 800°C și a utilizării tehnicii speciale Kamayaki, fierul este oxidat și „activat”, primind o protecție naturală împotriva ruginei.

Teainic japonez Iwachu 

Care ceainic Iwachu este realizat manual în Japonia și poartă sigiliul lor care garantează calitatea superioară. 

Proces de fabricație de aproximativ 3 săptămâni:

    • Pregătirea matrițelor

    • Coplarea fierului lichid

    • .

      Modelurile interioare/exterioare sparte, ceainicul curățat

    • Marginile egale tăiate cu șlefuitorul

    • ./p>
    • Emulsionat la interior / vopsit la exterior

    • Culoarea în exces îndepărtată, vopseaua patinată cu o cârpă uscată

    • Control de calitate în fiecare etapă și înainte de ambalare.

    Teainic din fontă Arare

    Motivul de pe acest ceainic se numește Arare, care înseamnă „grindină” în japoneză. Punctele sunt create cu minuțiozitate, manual, în matrița folosită pentru fabricarea lui.

    Ceainic din fontă pe ce foc?

    Este un ceainic din fontă (nu un ceainic) care nu este destinat să fie în contact direct cu sursa de căldură. Smalțul va putea suporta fără impedimente o căldură mai îndepărtată, prin intermediul unui agaz de ceainic.

    Dacă stratul de smalț ar fi deteriorat (utilizare greșită), fonta este de o calitate ireproșabilă. Particulele de fier susceptibile de a intra în contact cu apa în absența smalțului și de a fi absorbite de organismul nostru sunt inofensive pentru sănătate.

    Filtru detașabil din oțel inoxidabil

    Potrivit pentru toate infuziile. Limitați-le pe cele din fructe acide care ar deteriora smalțul pe termen lung.

    Prima utilizare a ceainicului:

    Rezolvați-l de 3-4 ori cu apă clocotită. Ștergeți exteriorul și interiorul cu o cârpă uscată.

    Utilizarea ceainicului din fontă:

    IMPORTANT: Nu încălziți apa direct în ceainic.  NU este COMPATIBIL cu cuptorul cu microunde sau mașina de spălat vase. Nu folosiți detergent.

    1) Fierbeți apa (cratiță/ceainic)

    2) Turnați puțină apă clocotită în ceainic, scuturați-l ușor (apa intră în contact cu pereții).

    3) Aruncați apa

    Operațiune efectuată înainte de a pune înăuntru frunzele de ceai, acestea beneficiază astfel de o ușoară căldură umedă.

    4) Aduceți apa (ideal filtrată sau cu conținut scăzut de minerale) la temperatura dorită (în funcție de ceaiul care se prepară)

    5) Puneți frunzele ( 2 – 2,5 g, aproximativ o lingură pe ceașcă) în infuzorul așezat în ceainic. Turnați apa

    6) Infuzați pentru timpul corespunzător (în funcție de ceaiul preparat)

    .7) Scoateți infuzorul, savurați

    .
Ceainic din fontă Nambu Tekki Iwachu Nanbu Arare 1L
Ceainic din fontă Nambu Tekki Iwachu Nanbu Arare 1L

1,138.00lei

1,138.00lei